Оглас за вработување: Помошник-преведувач на постојан твининг советник

Твининг проект Понатамошно усогласување со ЕУ во областа на осигурување и зголемување на пазарните операции, MK 12 IB FI 01 има потреба од ангажирање на:

1. Помошник-преведувач на постојан твининг советник

Период на вработување: 3 месеци (индикативно време: 05.09.2017)
Локација: Скопје
Краен рок за аплицирање: 22.08.2017 до 12:00 часот (Шпанија).

Услови за работа